Saltar a continguts

Cartaes Tàrrega Empresa d'inserció, SLU

Navegació

Menú principal

Programes

Alberg de Persones sense llar
ALBERG DE PERSONES SENSE LLAR

El servei que ofereix l'Alberg va adreçat a persones sense llar que estan de pas per Tàrrega.
L'objectiu de l'alberg és donar una atenció personalitzada i integral a les persones ateses, fomentant l'autoestima i la màxima participació de la persona en la demanda que realitza. També es procura oferir un bon acolliment.
Quan la persona sense llar arriba a l'alberg, la treballadora social realitza una acollida inicial, recollint les dades bàsiques personals , explicant el funcionament del centre, escoltant activament la demanda i fent una valoració de la problemàtica.
El 28 d'octubre de 2008 es va inaugurar el nou alberg per a persones sense llar, ubicat al C/La Pau, s/n. Es tracta d'un local de 290m, que consta de 12 llits (3 habitacions), més 3 llits d'urgència social (2 habitacions), 1 sala d'estar gran, amb molta claror i ventilació, un despatx d'acollida ben equipat, 1 cuina petita, 1 rentador, una estança per als estris de neteja i parament de la llar ,1 serveis equipats amb 8 dutxes i 3 serveis repartits en diferents indrets del local.
L'obertura d'aquest nou emplaçament va suposar una significativa millora que repercuteix positivament en les persones ateses.

On ens pots trobar?Ubicació: C/ La Pau s/n (local situat damunt les dependències de la Policia local).