Saltar a continguts

Cartaes Tàrrega Empresa d'inserció, SLU

Navegació

Menú principal

Programes

Imatge de complement
APA, SOM-HI, ORIENTACIÓ LABORAL

El Servei d’orientació laboral consisteix en informar de les ofertes del mercat laboral i orientar vers els diferents punts d’informació laboral, formació pre-laboral, cursos de coneixement de la llengua, aprenentatge de noves tecnologies (informàtica…).
Càritas disposa d’una borsa de treball de senyores que sol•liciten treballar en un o més domicilis per realitzar tasques de neteja, tenir cura d’avis, fer de cangur de nens, o bé, treball en el ram de l’hostaleria...
A partir d’aquesta borsa de treball, s’intenta donar resposta a demandes de particulars i empreses quan els falta algun treballador per la llar, o d’altres sectors com l’hostaleria, neteja, peonatge...

L’objectiu del Servei de Treball “Apa Som-hi” és fer participar la persona en les vies de solució de la demanda que efectua. El mitjà fins ara utilitzat per aconseguir-ho és el contracte de treball. Mitjançant aquest s’intenten educar els hàbits laborals, el compliment d’horaris, la responsabilitat en la feina, la relació amb altres persones i donar eines i recursos per poder trobar una feina en el mercat laboral.
El taller compta també amb el servei d’ocupació per a les persones sense sostre que passen per l’Alberg. Poden treballar d’1 a 3 dies, i els queda cobert l’allotjament, els àpats i una remuneració que correspon al període treballat.
El taller acostuma acollir també joves derivats del Departament de Justícia, per tal de realitzar la prestació en benefici de la comunitat.

Les feines que es realitzen:
 Recollida i selecció de material reciclable: cartró, vidre, plàstic, roba...
 Recollida , selecció i reparació d’objectes diversos: electrodomèstics, mobles...
 Neteges diverses

Totes aquestes tasques es realitzen a partir dels encàrrecs efectuats pels ciutadans de Tàrrega i comarques veïnes.

Aquest programa compta amb la col·laboració de 12 voluntaris


Servei de Treball, Apa, som-hi
C/ Mestre Martí, 19
Tàrrega
Encàrrecs recollida d’objectes de segona mà:
De dilluns a divendres de 10 a 13 h.
Venda d’objectes de segona mà:
Dimarts i dijous de 10 a 13 h. i de 17 a 19 h.
Dissabtes d’11 a 13 h.